Kihon Deva

„Dacă vrei să fii cel mai bun în karate, trebuie să te antrenezi.
Noi îți vom arăta cum!”

ACS Kihon Deva

 

 

Club Sportiv

Kihon Deva

ACS Kihon Deva a luat ființă în anul 2006 având membru fondator pe actualul președinte al clubului ACS Kihon Deva – dl. Garbau Nicolae Teodor.

Clubul de karate a activat constant în cadrul Federației Române WUKF, fiind afiliat încă de la începutul înființării sale în cadrul federației Române de karate WUKF.

Asociația Club Sportiv Kihon Deva a devenit unul dintre cluburile sportive de referință din județ, care activează în domeniul Karate obținând rezultate deosebite atât pe plan local, național cât mai ales și internațional.

Antrenamentele de karate se desfășoară pe grupe de sportivi începători si sportivi avansați în locația de pe stradă I.L.Caragiale nr 20.

CIS clubului este 20981/15.11.2007 având nr. de identificare în cadrul registrului sportiv HD/A2/266/2007.

Vezi rezultate club în WUKF

 

 

Antrenor Karate

Nicolae-Teodor Garbau

Sunt antrenorul principal al clubului – în prezent dețin centură neagră în karate Shotokan 5 dan (godan) WUKF.

Am antrenat sute de sportivi de-a lungul activității mele, obținând rezultate deosebite cu aceștia atât la nivel național cât și la nivel mondial.

Am început să practic karate în Cluj-Napoca încă de la vârstă de 14 ani, din anul 1989, având că antrenor din 1991 timp de 8 ani pe însuși dl. Liviu Crișan-6 dan, actualmente președintele Federației Mondiale de karate WUKF.

După ce m-am stabilit în Deva în 1998, m-am antrenat alături de sensei Bendea Marius-4 dan , unde în 2001 am primit gradul sho-dan. Din 2006 am înființat clubul sportiv Kihon Deva unde activez și în prezent.

Sunt arbitru categoria “A“ în cadrul Federației Române de Karate WUKF, având o experiență în domeniul arbitrajului de peste 15 ani atât în campionate la nivel național cât și internațional.